Toilet plaatsen of repareren in Spijkenisse

Wilt u een hangend toilet plaatsen? Moet uw wc pot vervangen worden? Uw wc loopt door, al tijdenlang? Als u een wc expert in de regio Spijkenisse zoekt, dan vindt u deze bij Folstra B.V.. Dankzij onze meer dan tien jaar ervaring bent u altijd verzekerd van een passend resultaat.

Van aanleg tot reparatie

Of u nu een toilet plaatsen wilt of een toilet renovatie wilt laten uitvoeren: we zijn allround opgeleid en kunnen het allemaal voor u verzorgen. Op het gebied van wc’s is er meer mogelijk dan u denkt. Wilt u een staand of hangend toilet plaatsen? Wilt u een vlakspoel of een diepspoel? En heeft u wensen voor de doorspoelknop? Duizelt het u van de vele vragen? Onze medewerkers denken dan met plezier met u mee. Zo weet u zeker dat er aan alles wordt gedacht.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze service? Zoekt u deskundig advies? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een concrete klus? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen. Vul het formulier op deze website in, of bereik ons op het telefoonnummer 010 - 600 11 00. In Spijkenisse en omstreken staan we voor alle werkzaamheden op toilet gebied voor u klaar!