Gootsteen ontstoppen in Spijkenisse

Haren, nagels, vet, etensresten: behalve water en ander drinken krijgt een gootsteen van alles te verduren. Het is dan ook geen wonder dat er weleens een verstopping optreedt. De gootsteen ontstoppen is in de regel een klus die een handige doe-het-zelver prima zelf kan verrichten. In sommige gevallen blijkt de verstopping hardnekkiger. Lukt het u niet om de problemen op te lossen? In de regio Spijkenisse schakelt u dan Folstra B.V. in. De combinatie van onze ervaren medewerkers met kwalitatieve hulpmiddelen zorgt voor een vlugge en passende oplossing.

Soda, afwasmiddel of koffiedik

Een van de succesvolste methoden om zelf een verstopping op te lossen, is het gebruiken van soda. Gooi een kopje soda in de gootsteen, gevolgd door een flinke scheut azijn. Spoel dit vervolgens na met kokend water. Laat het een poosje inwerken, en herhaal het later eventueel nog eens. Ook afwasmiddel en koffiedik blijken vaak effectief te zijn om een verstopping te verhelpen. Daarnaast kunt u een ontstoppingsveer proberen. Heeft dit alles geen effect? Overweeg dan een professional in te schakelen. Onze vakmannen zijn u met plezier van dienst.

Meer dan gootsteen ontstoppen

Niet alleen kunnen we voor u de gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. Is uw riolering verstopt? Ook dan kunt u op ons rekenen. We komen bij u langs voor een rioolinspectie om de oorzaak van de problemen te achterhalen. Als die gevonden is, gaan we aan de slag om de verstopping te verhelpen. Van riool tot gootsteen ontstoppen: in Spijkenisse en omgeving staan we voor u klaar!