Uw allround loodgietersbedrijf in Spijkenisse

Of u nu te maken heeft met lekkage of nieuw sanitair wilt laten installeren: in de regio Spijkenisse is Folstra B.V. u graag van dienst. Loodgieterswerk dient u over te laten aan specialisten; deze beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om uw klus tot een goed einde te brengen. We hebben vakkundige loodgieters in dienst die al uw loodgieterswerk kunnen uitvoeren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Onze medewerkers staan u graag te woord, en zorgen ervoor dat de vakman die u zoekt zo snel mogelijk bij u op de stoep staat.

Werkzaamheden van uw loodgietersbedrijf

In Spijkenisse zijn wij uw specialist op het gebied van loodgieterswerk. Maar u kunt ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden. Ons loodgietersbedrijf kunt u onder andere inschakelen voor:

  • Het aanleggen van leidingwerk
  • Installatie en reparatie van sanitair
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • 24-uurs service

U kunt bij ons terecht met al uw wensen, dus ook als er andere werkzaamheden verricht moeten worden kunt u vragen naar de mogelijkheden. Onze loodgieters zorgen voor een passende oplossing en leveren nauwkeurig vakwerk af. Bij ons staat de tevredenheid van de klant op nummer één. Bent u achteraf niet tevreden over het werk wat wij hebben verricht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In Spijkenisse en omgeving kunt u op ons rekenen!