Uw specialist op het gebied van onderhoud in Spijkenisse

Als u een betrouwbaar bedrijf zoekt voor het onderhoud van uw leidingwerk en sanitair, dan zit u in de regio Spijkenisse bij Folstra B.V. goed. Wij zijn deskundig en gaan altijd nauwkeurig te werk. Onze loodgieters kunnen u op vele gebieden van dienst zijn. Of het nu gaat om het controleren van uw leidingwerk of het herstellen van uw sanitair. Wij kunnen eenmalig bij u langs komen voor het plegen van onderhoud. Maar met een contract voor onderhoud bent u bij ons verzekerd van goed werkende installaties, het hele jaar door!

Met regelmatig onderhoud voorkomt u problemen

Wilt u gebruik maken van een van onze onderhoudscontracten, of wilt u hier meer over weten? Dat is mogelijk! Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen en alles duidelijk op papier te zetten. Onze loodgieters kunnen in de gaten houden wanneer uw leidingwerk weer toe is aan onderhoud. Wij bellen u uiteraard altijd van tevoren om een afspraak te maken.

Voorkom onnodige problemen of mankementen die door achterstallig onderhoud kunnen ontstaan, en schakel onze specialisten in! Ook als u eenmalig uw sanitair of leidingwerk wilt laten onderhouden, zijn wij u in Spijkenisse en omgeving graag van dienst.