Installateur in Spijkenisse

Zoekt u in Spijkenisse en omgeving een goede installateur, dan kunt u ook bij ons terecht! Of het nu gaat om het aanleggen van nieuw leidingwerk voor een oven, of het installeren van leidingen voor uw sanitair, wij staan voor u klaar. Vakkunde en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze installateurs helpen u vriendelijk en professioneel naar het gewenste resultaat.

Diensten van ons installatiebedrijf

Heeft u nieuwe waterleidingen nodig vanwege de vernieuwing van uw badkamer? Onze vakmensen leggen deze graag voor u aan. Folstra B.V. is als installateur in te zetten voor reparatie van uw leidingwerk, maar kunnen ook onderhoud plegen of zelfs al uw leidingen vervangen. Dit is handig, want u hoeft hierdoor niet meerdere bedrijven in te schakelen voor verschillende opdrachten.

Informeer gerust naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. We staan u met plezier te woord en samen komen we tot een passende offerte voor uw situatie. Onze specialistische installateurs voeren uw werkopdracht graag en professioneel uit!

Neem contact op met uw installateur in Spijkenisse

Wilt u graag weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Of heeft u een installatie klus die meteen opgepakt moet worden? Alle mogelijkheden zeten we graag voor u op een rij. Bel met telefoonnummer 010 - 600 11 00 of via het contactformulier. In Spijkenisse en omgeving helpen we u graag!