Lekkage Spijkenisse?

Als u last heeft van een waterlekkage komt dit natuurlijk altijd ongelegen, zo kan de lekkage kan zeer grote schade aanrichten waar u niet op zit te wachten. Ruikt het de laatste tijd muf in uw woning? Droogt de was binnenshuis minder makkelijk? Of verschijnen er kringen op uw muren of plafond? Waarschijnlijk kampt u dan met lekkage in huis. Als u weet dat u een lekkage heeft kunt u het best de volgende stappen ondernemen:

  1. Draai de hoofdkraan dicht.
  2. Neem direct zelf maatregelen om waterschade te beperken.
  3. Maak foto’s van de schade.
  4. Bel uw verzekeraar en overleg of zij uitbetalen.
  5. Achterhaal de oorzaak van de lekkage.
  6. Bel een loodgieter voor reparaties.

Hoe vlugger u ingrijpt, hoe beter! Zoekt u hiervoor een specialist? In de regio Spijkenisse staat De Zwart Loodgieters & Dakdekkers voor u klaar. Wanneer u niet weet waar het lek zich precies bevindt, kan De Zwart Loodgieters & Dakdekkers dit ook voor u zoeken en daarna direct repareren. Neem contact met ons op via nummer 070 - 207 50 96 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Lekkage Spijkenisse in badkamer

Veel lekkages bevinden zich in de badkamer. Hier bevinden zich dan ook veel mogelijke leklocaties. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de wasmachine, de badkuip of douchecabine. Ook de kraan van de wastafel of douche kan lekken. Wat de bron van de overlast ook is, wij vinden deze voor u. Vervolgens zorgen wij dat de waterlekkage wordt opgelost!

Lekkage Spijkenisse op andere locaties

Kampt u met lekkage in het toilet of kruipruimte? Lekt de vloerverwarming in de woonkamer? Of heeft u lekkende leidingen? Waar het lek in of om huis zich ook bevindt, onze vakmannen staan voor u klaar. Na uw telefoontje naar 070 - 207 50 96 komen we zo vlug mogelijk bij u in Spijkenisse of omgeving langs om de situatie te bekijken. We sporen de locatie van de overlast op, en kunnen in veel gevallen de lekkage meteen repareren. Dan is de overlast vlug voorbij!