Lekkage in Spijkenisse?

Omdat een woning uit een wirwar aan afvloerleidingen, waterleidingen en gasleidingen bestaat, kan een lekkage op veel plekken in huis ontstaan. Overal waar een leiding loopt kan een lek ontstaan. Vaak merkt u dit niet direct, maar na een tijdje is de schade zichtbaar. Een waterleiding die lekt kan vochtplekken op plafond of in de muur veroorzaken. Soms zet zich dit al snel om in zichtbare schimmelvorming.

Het is van groot belang dat u een lekkage in een vroeg stadium herkent. Bij het eerste vermoeden schakelt u hulp in voor het verhelpen van de lek. Te lang wachten met het vinden van vakkundige hulp bij een lekkage, kan resulteren in meer schade aan uw woning dan nodig is. Wanneer u in Spijkenisse en omgeving een lek ondervindt, staat Folstra B.V. klaar voor een vakkundige reparatie.

Herkennen van een lekkage

Een lekkage is te herkennen als u de juiste signalen kent. Wanneer u er snel bij bent is de schade waarschijnlijk te overzien. Wanneer u er echter lang mee wacht, kan het in sommige gevallen flinke gevolgen hebben voor uw huis.

Een lek van klein formaat in een waterleiding uit zich na enige tijd in de vorm van vochtige muren, dampige plafonds of kleine plasjes water. Merkt u dat er een vieze geur hangt in uw kelder of in uw badkamer, dan kan het wijzen op een lekkage in uw afvoerleidingen van bijvoorbeeld uw sanitair. Handel snel als u een geur ruikt die wat weg heeft van knoflook. Dit kan wijzen op een lekkage in een gasleiding en kan groot gevaar betekenen.

Lekkage verhelpen in Spijkenisse

Neem daarom snel contact op met Folstra B.V. bij een vermoeden van lekkage. Wij kunnen de aard en de ernst van uw lek goed inschatten en geven een passend advies. Zo voorkomt u grotere schade aan uw huis.

In Spijkenisse en omgeving hebben onze vakmensen jarenlange ervaring in diagnose en herstel van lekkages. Of het nu nieuwe schade betreft, zwakke plekken door gebruik of zelfs problemen ontstaan bij de initiële montage, het probleem wordt gepinpoint. Na het vinden van de kern van het probleem, kunnen onze specialisten uw lekkage vakkundig verhelpen.

Ook wanneer spoed vereist is kunt u natuurlijk bij ons terecht in Spijkenisse en omgeving. Dag en nacht, ook in het weekend. Of het nu dag of nacht is, zondag of een feestdag – wij staan voor u klaar om uw lek vakkundig te verhelpen. Bel daarom met 010 - 600 11 00 en laat uw lek door een vakman verhelpen.