Badkamer installeren in Spijkenisse

Wilt u een nieuw bad plaatsen? Wilt u een inloopdouche maken? Of is de gehele badkamer aan vervanging toe? In Spijkenisse en omstreken is Folstra B.V. uw deskundige badkamer installateur. Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Badkamer installeren, renoveren of repareren

Op het gebied van badkamers kunnen we veel voor u betekenen. Wilt u een douchebak plaatsen of een wasmachine aansluiting regelen? Of wilt u een complete badkamer installeren? Dit kunnen we allemaal voor u verzorgen. Weet u eigenlijk nog niet precies wat uw wensen zijn? Als u dat wenst, denken we met plezier met u mee. Aan de hand van uw woonsituatie en budget kunnen we u diverse suggesties doen. Zo heeft u veel opties om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Ook voor reparatie en renovatie kunt u een beroep doen op ons als badkamer installateur. Hoe sneller u een mankement laat repareren, hoe kleiner de overlast en hoe lager kosten zijn. Een renovatie zorgt ervoor dat u weer jarenlang plezier van uw vernieuwde badkamer heeft.

Kraanwerk vervangen

Een kleine verandering kan een groots effect hebben. Wanneer u het kraanwerk laat vervangen, geeft dit de gehele badkamer een andere uitstraling. Een minieme aanpassing heeft zo maximaal resultaat! Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. In de regio Spijkenisse staan we voor u klaar!